Livrare gratuita la comenzi de peste 250 Euro
Livrare gratuita la comenzi de peste 250 Euro

Acasa » Servicii

Servicii

Cu mici exceptii, toate produsele prezente pe site, se pot personaliza.

Metodele sunt diferite, in functie de materialul si marimea fiecaruia:

  • Agendele se pot personaliza folio sau timbru sec
  • Calendarele se pot personaliza serigrafic sau tipar digital
  • obiectele mici precum: pixuri, brichete, stick-uri USB se pot personaliza tampografie
  • gentile, rucsacurile, umbrelele se pot personaliza prin serigrafie transfer

 

Tehnici de imprimare

serigrafia-tampografia1. SERIGRAFIE: este procedeul prin care vopseaua se aplica pe obiectul dorit printr-o sita serigrafica. Acest procedeu se poate aplica pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (agende, calendare, mape etc). In comparatie cu alte metode de imprimare, prin serigrafie grosimea stratului de vopsea obtinut este cea mai mare. Aceasta poate conduce la obtinerea unor efecte speciale care nu pot fi obtinute prin nici o alta tehnica.

2. TAMPOGRAFIE:  procedeul de imprimare a obiectelor de dimensiuni relativ mici (pixuri, brichete, usb-uri, brelocuri, etc), cu suprafete plane sau curbe, prin transferul de vopsea de pe un cliseu – pe obiect, cu ajutorul unui tampon din silicon.

3. TRANSFER TERMIC: procedeul prin care imaginea este tiparita pe o folie speciala si apoi presata la cald. Prin aceasta tehnica se imprima, in special obiecte textile.  Are numeroase avantaje, cum ar fi obtinerea unor elemente grafice complexe, posibilitatea de imprimare a unor cantitati mici.

4.TIMBRU SEC/FOLIO – este procedeul prin care se realizeaza o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe obiectul dorit. Se pot imprima materiale precum piele, imitatie piele, carton. Timbrul sec ofera distinctie si eleganta produselor promotionale imprimate. Personalizarea folio este realizata prin aplicarea unei folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate, pe matrita.gravura-laser

5. GRAVURA  LASER : procedeul de personalizare a obiectelor din
metal, lemn, piele, plastic, etc. cu ajutorul laserului. Ofera o calitate si o durabilitate net superioara fata de celelalte proceduri.

broderie6. BRODERIE: alaturi de gravura, broderia este cea mai eleganta si rezistenta modalitate de personalizare. Se pot broda produse textile:  tricouri, , sepci, hanorace, camasi, proape, halate etc., cu logo-uri simple sau chiar imagini.

7. STICKER VOLUMETRIC. Stickerele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplica o rasina epoxidica transparenta, rigida sau flexibila. Se pot obtine astfel etichete de mici dimensiuni cu un numar nelimitat de culori (calitate foto) si de aproape orice forma geometrica.

8. SUBLIMARE: este procedeul prin care pigmentul de culoare imprimat pe folia speciala patrunde in suprafata obiectului, prin presarea la o temperatura de peste 200 grade. Se poate imprima orice imagine, la orice rezolutie pe obiecte precum tricouri, puzzle-uri, mousepad-uri, lanyard-uri…etc


Personalizare prosoape

Personalizare prin etichete personalizate

Tehnica de personalizare ceva mai discreta, etichetele personalizate tesute sunt o maniera eleganta si delicata de promovare a imaginii brandului.

Personalizare cu fir vopsit

Procedeul de personalizare cu fir vopsit este cel mai adesea utilizat pentru suprafetele de mari dimensiuni. Aceasta tehnica ofera un impact vizual puternic, realizeaza o buna reprezentare a brandului si permite respectarea detaliilor si a elementelor de identitate vizuala.

Personalizare prin embosare

Personalizarea prin embosare este o tehnica de branding eleganta, pretabila brandurilor puternice, cu o identitate vizuala usor de recunoscut. Aceasta tehnica de personalizare imprima un aer distinct si distins materialelor promotionale realizate si in consecinta brandului reprezentat prin acestea.

Personalizare prin imprimare (print)

Imprimarea (printul) logo-urilor si a sloganurilor companiei reprezinta o tehnica de personalizare prin care sunt redate culori vii, este o tehnica ce permite realizarea de elemente vizuale complexe, generand in acest fel un impact puternic.

Personalizare prin broderie

Metoda de personalizare prin broderie, este fara niciun dubiu cea mai rafinata si distinsa tehnica de prezentare/promovare a identitatii vizuale a unui brand. Aceasta, prin finetea si eleganta lucrarii, adauga un plus de distinctie si noblete brandului reprezentat.

Cele mai noi oferte

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

Ladies Jackets

IN ACEST SEZON SE CUMPARA

Jachete pentru doamne

Vezi Detalii

Top